TENNISVERENIGING T´77 
/

 

 


Welkom bij Tennisvereniging T'77 


Van harte welkom op de (vernieuwde) website van tennisvereniging T'77 uit Urk.

T'77 is een levendige en gezellige vereniging waar plezier en sportiviteit voorop staat. De tennisvereniging heeft de beschikking over een prachtig gelegen tennispark aan de rand van het sportpark De Vormt in Urk en is voorzien van 7 kunstgrasbanen. In ons sfeervolle clubhuis "t Serveerpunt bent u altijd welkom voor een hapje en een drankje.

Leden van T'77 kunnen het hele jaar door gebruik maken van onze kunstgrasbanen. Verder bieden wij onze leden de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse tennisactiviteiten zoals interne competities, KNLTB competities, tossavonden of het volgen van tennislessen.

Tennis is bij uitstek een flexibele sport. Tennisvereniging Urk biedt de mogelijkheden, maar u bepaalt zelf de frequentie en speelniveau! Mocht u meer info willen of een keer kennis willen maken met de tennissport, dan nodigen wij u van harte uit op ons tennispark T'77 aan de Vormtweg 7e in Urk.

Met een sportieve groet,

Jan Teun Bakker
Voorzitter T'77 Urk

 


Geef je nu op voor de KNLTB Voorjaarscompetitie


De najaarscompetitie is al weer voorbij of de Voorjaarscompetitie 2019 dient zlch al weer aan. Heb je interesse om aan een van de competitiesoorten deel te nemen meldt dit dan bij de TC van T'77 te weten per e-mail (tc@t77urk.nl)

Bij opgave dien je je wel te realiseren dat je altijd meer spelers nodig hebt dan er per speeldag nodig zijn in een competitiesoort. Dit ivm  blessures, ziekte etc.

Aanmeldingen gaarne uiterlijk eind December, aangezien opgave aan de KNLTB begin januari dient plaats te vinden.

Mocht je eerst meer willen weten over de diverse competitiesoorten, - regels en -speeldagen?
Schroom dan niet om even contact op te nemen met een van onze competitieleiders (VCL); te weten Pieter Molenaar (0612904495) of Jan Strijker (06-1281575)

 

Mogelijke competitiesoorten en -speeldagen