TENNISVERENIGING T´77 
/

 

 


Geef je nu op voor het openingstoernooi!

Eindelijk dan toch is het weer voorjaar. We hebben lang moeten wachten op de start van het nieuwe seizoen. Maar nu eindelijk mag het tennisracket weer van zolder gehaald worden....

Zaterdag 6 April as. houden we dan ook ons traditionele openingstoernooi, het belooft weer een gezellige dag te worden en hopelijk mooi weer. 

Wil je ook meedoen? Geef je nu dan op (voor 3 april) bij de Technische Commissie. Dit kan door je naam in te vullen in de kantine, of een mailtje te sturen naar de technische commissie (tc@t77urk.nl) of een whatsappje naar Pieter Molenaar (06-12904495)
Welkom bij Tennisvereniging T'77 


Van harte welkom op de (vernieuwde) website van tennisvereniging T'77 uit Urk.

T'77 is een levendige en gezellige vereniging waar plezier en sportiviteit voorop staat. De tennisvereniging heeft de beschikking over een prachtig gelegen tennispark aan de rand van het sportpark De Vormt in Urk en is voorzien van 7 kunstgrasbanen. In ons sfeervolle clubhuis "t Serveerpunt bent u altijd welkom voor een hapje en een drankje.

Leden van T'77 kunnen het hele jaar door gebruik maken van onze kunstgrasbanen. Verder bieden wij onze leden de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse tennisactiviteiten zoals interne competities, KNLTB competities, tossavonden of het volgen van tennislessen.

Tennis is bij uitstek een flexibele sport. Tennisvereniging Urk biedt de mogelijkheden, maar u bepaalt zelf de frequentie en speelniveau! Mocht u meer info willen of een keer kennis willen maken met de tennissport, dan nodigen wij u van harte uit op ons tennispark T'77 aan de Vormtweg 7e in Urk.

Met een sportieve groet,

Jan Teun Bakker
Voorzitter T'77 Urk

 


Geef je nu op voor de KNLTB zomeravondcompetitie

 

Kun je geen genoeg krijgen van het spelen van competitie en heb je zin om naast de Voorjaarscompetitie nog een competitie te spelen? Of wil je competitie spelen, maar ben je (vaak) verhinderd in het weekend? Informeer dan bij je Verenigingscompetitieleider (VCL) of het bestuur of jouw club teams aanmeldt voor de Zomeravondcompetitie. Zeven woensdagavonden in mei en juni. Deze competitie is alleen voor spelers en speelsters van 17 jaar en ouder en voor alle speelsterktes.

Minimaal vier spelers per team

Voorwaarde is dat er minimaal vier spelers per team worden aangemeld. Je speelt namelijk per avond vier dubbels. Dat kan 4x HD zijn, 4x DD of 1x DD, 1x HD en 2x GD.

Woensdagavond vanaf 19.00

De wedstrijden beginnen op woensdagavond om 19.00 uur. Voor deze competitie geldt ‘Compact Spelen’, dus elke partij neemt gemiddeld ongeveer 1.15 uur in beslag.

Speeldagen en deadline aanmelden

Er wordt gespeeld op woensdag 15, 22 en 29 mei, 5, 12, 19 en 26 juni 2019. Teams kunnen tot 19 Maart 2019 worden aangemeld.

Meer informatie

Schroom dan niet om even contact op te nemen met een van onze competitieleiders (VCL); te weten Pieter Molenaar (0612904495) of Jan Strijker (06-1281575).