TENNISVERENIGING T´77 
 
 

Maak kennis met Tennis

Tennis is een fantastische sport en altijd uitdagend. De juiste balans van techniek, tactiek, conditie en concentratie zorgt dat een tennispartij elke keer weer anders en verfrissend is. Het is zeker geen makkelijke sport en de eerste maanden zal je wellicht 'worstelen' met de techniek. Maar op de lange termijn zorgen eerder genoemde factoren er juist voor dat er altijd ruimte voor verbetering is. Juist hierdoor kan iedereen op zijn of haar niveau een balletje slaan.


Heb je ook altijd kennis willen maken met tennis? En wil je deze uitdagende racketsport ook zelf eens uitproberen? Dan is dit nu je kans. Zaterdag 29 Oktober organiseren wij weer een "Maak Kennis met Tennis" introductiedag. Op deze dag kun je kennismaken met deze fantastische sport sport door het volgen van een gratis tennisles.


Mocht je zaterdag graag mee willen doen, dan kun je je hier opgeven. Op basis van een aantal vragen en jouw wensen wordt je in een groep ingedeeld. Met deze groep krijg je in ongeveer 45 minuten uitgelegd wat tennis inhoud en wat de basistechnieken zijn. Dit zoveel mogelijk op een praktische manier uitgelegd onder deskundige leiding van onze tennisleraar Jelmer Hoff. Uiteraard blijft er genoeg tijd over om het tennissen daarna zelf uit te proberen.


Heb je nog geen tennisracket? Geen nood, wij hebben voldoende rackets liggen, die je tijdens deze ochtend mag gebruiken. Wel vragen je om sportkleding en - schoenen te dragen.Mocht je na deze dag het gevoel hebben dat je tennis een hele leuke en uitdagende sport vindt, dan hebben wij een speciale introductie aanbieding voor je. Voor nieuwe leden bieden wij de mogelijkheid om 6 tennislessen te volgen voor een bedrag van slechts 50 euro.


Hiervoor krijg je de komende maanden elke vrijdag 1 uur les van Jelmer, daarnaast mag je op alle tijdstippen en dagen van de week vrij gebruik maken van de tennisbanen. Dit kan met iemand uit jouw groep of wellicht iemand die je kent en ook al lid is van onze tennisvereniging. Na deze periode (waarschijnlijk november en december) kun je besluiten om definitief lid te worden en vervolg lessen te nemen.


Uiteraard zijn we zaterdag ook aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden en/of om uitleg te geven hoe de vereniging functioneert en wat onze toekomstplannen zijn.


We zien je dan ook graag terug op zaterdag 29 Oktober as.

 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info