TENNISVERENIGING T´77 
/

 

 

Wil jij ook op tennisles?


Tennislessen 2020; Tennis Academie Friesland verzorgt voor u de tennislessen

Tennis Academie Friesland ( TAF)  is een jonge tennis organisatie, maar heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan op alle gebieden van tennis. Op de baan, maar zeker ook naast de baan. Tennis Academie Friesland is in de handen van Arnoud Bulthuis, Jack Driessen en Wilco Veltien.    Samen met enkele gemotiveerde en gediplomeerde collega’s verzorgt TAF op dit moment voor 12 tennisverenigingen in Friesland en nu ook onze vereniging in de NO polder de tennislessen. Daarnaast organiseert TAF tenniskampen en clinics en biedt ze daar waar nodig verenigingsondersteuning. Naast het verzorgen van recreatieve tennislessen, is TAF ook nauw betrokken bij de opleiding van jong regionaal en nationaal tennistalent.  TAF is verheugd om vanaf de zomer van 2020 ook de tennislessen te mogen verzorgen bij T”77      De tennistrainer is Jelmer Hoff. Hij heeft op vrijdag 15 mei al een aantal proeflessen gegeven en is op de klusdag geweest. De training zal in deze zomer op vrijdag plaatsvinden.     Tennis is voor iedereen. Of je nu jong of oud bent, ervaren of beginner, bij Tennis Academie Friesland ben je aan het juiste adres. Volg bij ons het hele jaar door tennislessen. Individueel of in groepsverband, recreatief of prestatief, jong of oud.    Dus doe mee,  kom langs en maak kennis met de tennissport en onze leuke gezellige vereniging .    

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van TAF, kijk dan op onze website www.tennisacademiefriesland.nl.


Informatie over de tennislessen:
De tennislessen wordt gegeven door Jelmer Hoff en is op vrijdagmiddag/avond. Voor de jeugd worden er 16 lesweken x 50 minuten gepland. Voor de senioren betreft dit 16 lesweken x 60 minuten. De eerste tennisles is in principe op
vrijdag 22 mei 2020. De precieze indeling en tijden worden via de e-mail bekend gemaakt. Daarbij worden de lesgroepen ingedeeld op basis van leeftijd en niveau. De deadline om je voor de lessen op te geven is woensdag 20 mei 2020.

De kosten van dit lessenpakket zijn:
• Jeugd: €99,-
• Senioren: €159,-

Dit bedrag zal door Tennis Academie Friesland worden geïncasseerd. Eventueel kan er in termijnen worden betaald.

Opgave voor de tennislessen:
Je kunt je digitaal voor de tennislessen opgeven door hier te klikken.
Er dient eenmalig een account aangemaakt te worden, waarna er ingelogd kan worden. Vervolgens staan de lespakketten per vereniging genoemd ( T’77 - zomertraining 2020).

Je kunt je opgave ook per e-mail versturen naar
administratie@tennisacademiefriesland.nl

Meer informatie:
Voor informatie over de tennislessen kun je terecht bij de Jelmer Hoff (06-46437005) of bij
administratie@tennisacademiefriesland.nl

Heb je vragen m.b.t. onze tennisvereniging, stuur dan een e-mail naar
secretaris@t77urk.nl.


 
Kaart