TENNISVERENIGING T´77 
 
 

Wil jij ook op tennisles?


Tennis Academie Friesland verzorgt voor u de tennislessen


Tennis Academie Friesland ( TAF)  is een jonge tennis organisatie, maar heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan op alle gebieden van tennis. Op de baan, maar zeker ook naast de baan. Tennis Academie Friesland is in de handen van Arnoud Bulthuis, Jack Driessen en Wilco Veltien. Samen met enkele gemotiveerde en gediplomeerde collega’s verzorgt TAF op dit moment voor 12 tennisverenigingen in Friesland en nu ook onze vereniging op Urk de tennislessen. Daarnaast organiseert TAF tenniskampen en clinics en biedt ze daar waar nodig verenigingsondersteuning. Naast het verzorgen van recreatieve tennislessen, is TAF ook nauw betrokken bij de opleiding van jong regionaal en nationaal tennistalent. TAF is verheugd om vanaf de zomer van 2020 ook de tennislessen te mogen verzorgen bij T'77. Tennis is voor iedereen. Of je nu jong of oud bent, ervaren of beginner, bij Tennis Academie Friesland ben je aan het juiste adres. Volg bij ons het hele jaar door tennislessen. Individueel of in groepsverband, recreatief of prestatief, jong of oud. Dus doe mee, kom langs en maak kennis met de tennissport en onze leuke gezellige vereniging .    


Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van TAF, kijk dan op onze website www.tennisacademiefriesland.nl.


Informatie over de tennislessen:

Dit najaar (en winter) kun je weer tennisles volgen bij Jelmer. Vooralsnog alleen op de vrijdagmiddag en -avond. Bij voldoende belangstelling zullen zal de zaterdagochtend ook weer tot de mogelijkheid behoren. Je kunt je je nog tot uiterlijk zaterdag 9 Oktober as. opgeven via onderstaande link.


Mogelijkheden en kosten:

  • Volwassenen (max. 8 personen) - 12 lessen t/m Maart 2022 (kosten € 120,00 p/p)
  • Volwassenen (max. 4 personen) - 12 lessen t/m Maart 2022 (kosten € 240,00 p/p)
  • Jeugdgroep (max. 8 personen) - 12 lessen t/m Maart 2022 (kosten € 97,50 p/p)


Je kunt je hier opgeven (digitaal formulier)


Let op; het kan zijn dat je een foutmelding krijg bij het aanklikken. Indien mogelijk gebruik dan een andere browser om de pagina/link te openen. Mocht dit niet helpen, meld je dan aan per e-mail: tennis@t77urk.nl.
Meer informatie:
Voor meer informatie over de tennislessen kun je een whatsappje sturen naar 06-57958247
of een mailtje naar het eerder genoemde e-mail adres.

Heb je vragen m.b.t. onze tennisvereniging in het algemeen, stuur dan een e-mail naar
secretaris@t77urk.nl.


 
 
Kaart