TENNISVERENIGING T´77 
 
 

Wil jij ook op tennisles?


Tennis Academie Friesland verzorgt voor u de tennislessen


Tennis Academie Friesland ( TAF)  is een jonge tennis organisatie, maar heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan op alle gebieden van tennis. Op de baan, maar zeker ook naast de baan. Tennis Academie Friesland is in de handen van Arnoud Bulthuis, Jack Driessen en Wilco Veltien. Samen met enkele gemotiveerde en gediplomeerde collega’s verzorgt TAF op dit moment voor 12 tennisverenigingen in Friesland en nu ook onze vereniging op Urk de tennislessen. Daarnaast organiseert TAF tenniskampen en clinics en biedt ze daar waar nodig verenigingsondersteuning. Naast het verzorgen van recreatieve tennislessen, is TAF ook nauw betrokken bij de opleiding van jong regionaal en nationaal tennistalent. TAF is verheugd om vanaf de zomer van 2020 ook de tennislessen te mogen verzorgen bij T'77. Tennis is voor iedereen. Of je nu jong of oud bent, ervaren of beginner, bij Tennis Academie Friesland ben je aan het juiste adres. Volg bij ons het hele jaar door tennislessen. Individueel of in groepsverband, recreatief of prestatief, jong of oud. Dus doe mee, kom langs en maak kennis met de tennissport en onze leuke gezellige vereniging .    


Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van TAF, kijk dan op onze website www.tennisacademiefriesland.nl.


Informatie over de tennislessen:

Op dit moment kun je je niet meer aanmelden voor tennisles. Alle groepen zijn inmiddels volgeboekt. Wel willen, bij voldoende opgave, bekijken of we medio Mei op zaterdagochtend kunnen starten met een aantal nieuwe groepen. Daarvoor kun je je via onderstaande banner opgeven en wordt je op een wachtlijst geplaatst. Wel kun je alvast aangeven wat je voorkeuren zijn qua groepsgrootte en lestijd.


Let op; het kan zijn dat je een foutmelding krijg bij het aanklikken. Indien mogelijk gebruik dan een andere browser om de pagina/link te openen. Mocht dit niet helpen, meld je dan aan per e-mail: tennis@t77urk.nl.


Geef je hier op voor tennislesMeer informatie:
Voor meer informatie over de tennislessen kun je een whatsappje sturen naar 06-57958247
of een mailtje naar het eerder genoemde e-mail adres.

Heb je vragen m.b.t. onze tennisvereniging in het algemeen, stuur dan een e-mail naar
secretaris@t77urk.nl.


 
 
Kaart