Tennisvereniging T'77
 

Onze Club App


Vanaf 1 Maart 2024 werken we met onze (nieuwe) Club App

In de app vind je alle informatie over de vereniging, ontvang je het laatste nieuws, zie je welke activiteiten er gepland staan en kun je een baan reserveren. Je kunt de app downloaden via onderstaande link:

Heb je deze gedownload, dan dien je deze te openen en de juiste vereniging te kiezen. In dit geval "T'77 Urk"

De app zal nu vragen om een bondsnummer of een clublidnummer. Heb je een bondsnummer, dan kun je hiermee inloggen. Heb je geen bondsnummer, dan dien je met je clublidnummer in te loggen. Het clublidnummer heb je ontvangen in de welkomstmail.

Naast het invullen van een bondsnummer of clublidnummer dien je een wachtwoord in te vullen. Deze dien je eerst aan te maken. (Onderaan de inlogpagina in de app vind je een link om een nieuw wachtwoord aan te maken).

De link om je wachtwoord (opnieuw) in te stellen, komt bij je binnen op het bij ons bekende e-mailadres. Let op; deze mail kan ook in je spam box terechtkomen.

Heb je het (nieuwe) wachtwoord aangemaakt en bevestigd, dan kun je vanaf nu inloggen in de Club app. (NB: De app onthoudt jouw inloggegevens, dus je hoeft bij het gebruik niet telkens opnieuw in te loggen)

Mocht je er niet helemaal uitkomen of wil je weten hoe e.e.a binnen de app werkt, dan vind je hieronder de uitgebreide handleiding:

Handleiding Club App voor leden
Leden Handleiding ClubApp 2.0 (2).pdf (3.91MB)
Handleiding Club App voor leden
Leden Handleiding ClubApp 2.0 (2).pdf (3.91MB)
Mocht je desondanks nog vragen of hulp nodig hebben, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.


E-mailen
Bellen
Map
Info