Tennisvereniging T'77
 

Jeugdactiviteiten

Tenniskids TOF

De KNLTB heeft het Tenniskids programma vernieuwd met Tenniskids TOF. Tenniskids TOF ondersteunt leraren in het geven van lessen aan de jongste jeugd en zorgt voor behoud van jeugdspelers voor de vereniging. Het vernieuwde Tenniskids programma laat kinderen met meer plezier en motivatie op de baan staan en geeft ze (en hun ouders) inzicht in de tennisontwikkeling. Wij als vereniging zijn ook aangesloten bij de Knltb en gaan vanaf April 2023 daarom ook starten met dit nieuwe jeugd programma. Hieronder een video waarbij e.e.a. wordt uitgelegd.


Om het Tenniskids TOF te promoten bieden we dit programma voor alle (nieuwe) jeugdleden gratis aan (tot aan de herfstvakantie). Zij zullen dan 2 maal per week, op woensdag en vrijdag, tennistraining ontvangen waarbij het TOF programma zullen hanteren.

Op vrijdag van 15:30 - 18:00 wordt de training verzorgd door Jelmer (onze tennisleraar). Elke daaropvolgende woensdag is er van 18:00 tot 19:30 training. Deze wordt door vrijwilligers van de vereniging zelf verzorgd.

Elk jeugdlid (t/m 14 jaar) van T'77 mag hier kosteloos aan meedoen. Gebruik van materialen, zoals bijvoorbeeld een tennisracket, behoort hier ook bij.

Heb je nog vragen over het Tenniskids TOF programma, neem dan contact op met onze tennisleraar Jelmer Hoff (jelmerhoff@hotmail.com)

Muurmasters

Bij de ene vereniging is ‘ie een beetje verstopt, bij de andere staat ‘ie prominent tussen de velden. De oefenmuur. Maar eerlijk: wordt die muur ook echt gebruikt? De MuurMasters denken het antwoord al te weten, en willen de oefenmuur in ere herstellen. Want de muur is dé plek om kinderen beter te leren tennissen, en vooral om plezier in tennis te hebben en houden.
Maak kennis met de MuurMasters! Zij zijn er om die saaie oefenmuur op jouw vereniging nieuw leven in te blazen. Zodat de muur weer de place to be is; een echte ontmoetingsplek voor kinderen en een magneet voor nieuwe jeugdleden. Meer informatie over de muurmasters, zoals video's, oefeningen, voorbeelden ed. vind je hier.

E-mailen
Bellen
Map
Info