Tennisvereniging T'77
 

Wil jij ook op tennisles?

Ook komend seizoen zal Jelmer de tennislessen bij onze vereniging verzorgen. De lessen worden in eerste instantie weer op vrijdag gegeven. Mocht er meer vraag zijn dan aanbod, dan hebben we wellicht nog de donderdag en/of de zaterdag om naar uit te breiden


Jeugd (t/m 14 jaar)

Dit jaar starten wij met Tenniskids TOF. Jeugdleden krijgen ter introductie tot aan de herfstvakantie gratis tennisles en training op woensdagavond en vrijdagmiddag. Op woensdag zal dit van 18:00 tot 19:30 uur verzorgd worden door vrijwilligers van onze vereniging. Op vrijdagmiddag van 15:30 tot 18:00 uur neemt Jelmer de training voor zijn rekening.

Wil je hier ook graag bij zijn en weet je niet of je (al) op de lijst staat? Neem dan contact op met Jelmer, hetzij via whatsapp (06-46437005), hetzij via de mail (jelmerhoff@hotmail.com)


Volwassenen en jeugd (v.a 15 jaar)

Vanaf vrijdag 13 Oktober zullen de winterlessen weer van start gaan. Over een periode van Oktober tot en met maart zal Jelmer weer op vrijdagmiddag en - avond de lessen gaan verzorgen. We hopen dat we in de periode 14 lessen kunnen plannen.

Wil je ook hieraan meedoen, geef je dan op bij Jelmer (06-46437005). Heb je nog vragen over de groepsgrootte, de indeling, de kosten ed., dan kun je hiervoor ook bij hem terecht. Wacht niet te lang, want vol=vol.

 E-mailen
Bellen
Map
Info