Tennisvereniging T'77
 

Maak kennis met Tennis

Tennis is een fantastische sport en altijd uitdagend. De juiste balans van techniek, tactiek, conditie en concentratie zorgt dat een tennispartij elke keer weer anders en verfrissend is. Het is zeker geen makkelijke sport en de eerste maanden zal je wellicht 'worstelen' met de techniek. Maar op de lange termijn zorgen eerder genoemde factoren er juist voor dat er altijd ruimte voor verbetering is. Juist hierdoor kan iedereen op zijn of haar niveau een balletje slaan.


Heb je ook altijd kennis willen maken met tennis? En wil je deze uitdagende racketsport ook zelf eens uitproberen? Dan is dit nu je kans. Nieuwe leden bieden wij de mogelijkheid om 5 tennislessen te volgen voor een bedrag van slechts 50 euro.


Hiervoor krijg je de komende maanden elke vrijdag 1 uur les van Jelmer, daarnaast mag je op alle tijdstippen en dagen van de week vrij gebruik maken van de tennisbanen. Dit kan met iemand uit jouw groep of wellicht iemand die je kent en ook al lid is van onze tennisvereniging. Na deze periode kun je besluiten om definitief lid te worden en vervolg lessen te nemen.

Opgeven voor de "Maak Kennis met Tennis" actie doe je door contact op te nemen met Jelmer Hoff, onze tennisleraar. Je kunt hem bereiken via zijn telefoonnummer (06-46437005) of via de mail (jelmerhoff@hotmail.com)


E-mailen
Bellen
Map
Info